Kezdőlap » Rólunk

Tisztelt Érdeklődő! Köszöntjük honlapunkon!

A Stonerose Kft. ebben a formában 2007 óta van jelen a budapesti és környéke építőipari piacán. Fő tevékenységünk, építőipari kivitelezés teljes körű szolgáltatással. Elsősorban új házakat saját tervezésű projekteket építünk és régieket korszerűsítünk, felújítunk.
Az elmúlt években számos feladattal bíztak meg minket megrendelőink, ami nagy megtiszteltetés volt számunkra:

Egy épület megalkotása műszakilag, logisztikailag összetett, időigényes és olykor előre nem látható problémákkal átszőtt folyamat. Úgy gondoljuk, hogy igényes, jó minőségű épületet csak jó minőségű anyagokból és szakmájukat szakértelemmel és örömmel végző szakemberekkel lehet létrehozni.

Szakmaiságunkat jellemzi a hagyományos és legkorszerűbb építési technológiák alkalmazásánál bizonyított hozzáértés és többéves szakmai tapasztalat. Nem riadunk vissza a kihívásoktól és merünk kérdezni.

Vállalkozásunk célja, nem az, hogy építőipari szakembereket közvetítünk részfeladatok elvégzésére, hanem, hogy komplex építőipari kivitelezést végezzünk teljes körűen, műszakilag szakszerűn, időben pontosan, pénzügyileg korrekten.

Mottónk: – „Mi azt vesszük le megrendelőink válláról, ami számukra a legnagyobb teher.”

Célunk: Megbízóinkkal olyan személyes kapcsolat kialakítása, ami lehetővé teszi, hogy megismerjük igényeiket, azonosulni tudjunk elképzeléseikkel,hogy nagyobb összhangban működjünk együtt a kivitelezés során.

Reméljük, hamarosan Önt is megrendelőink között köszönthetjük!

Köszönjük, hogy időt szakított ránk!

varga_szabolcs

Varga Szabolcs ügyvezető, építésztechnikus, közgazdász