Kezdőlap » Eladó új építésű ikerházak » Hol épüljön a ház

Budapest egyik legbiztonságosabb és legélhetőbb kerületében kínáljuk megvételre ennek a két-lakásos ikerháznak mindkét lakását, ami ideális otthont és lakókörnyezetet biztosít többgyermekes családok, vagy akár két generáció számára is.

A telek kiválasztásánál elsődleges cél volt, hogy nyugodt, csendes mellékutcában, jó közlekedés mellett és infrastruktúrával jól ellátott részen legyen.

Többtagú család hatékony működésének alapfeltétele, hogy élhető lakókörnyezetben, minél gyorsabban tudjon a család minden tagja eljutni óvodába, iskolába, munkahelyre. A napi ügyek intézése, bevásárlás, sport, szabadidős tevékenység minél közelebb legyen az otthonhoz, ami nemcsak kényelmet, hanem a „pénztárca” kímélését is jelenti. A gyermekek növekedésével elérkezik az idő, amikor már önállóan el tudnak menni iskolába, sportolni, bevásárolni, ami nagy könnyebbséget jelent a szülőnek.

Az építési helyszín pontos címe :  1165 Budapest, Arany János u. 33. (térkép itt)

A telek mérete: 610 m2. Az utca frontja 19 m, a telek mélysége 32 m.

Egy ikerházra jutó telekrész: 305 m2, melynek utcafrontja 9,5 m a telek mélysége 32 m.

A telkek illetékmentesek.

A házak az utcáról, külön-külön bejáraton, szeparáltan közelíthetőek meg és gépkocsi-tárolásra a garázson kívül az előkertben is van lehetőség. A házakhoz tartozó kertek különállóak és elkeríthetőek.

Mi van a közelben gyalog?